Τον Απρίλιο η απάντηση της Microsoft στο Playstation 4

Την επόμενη γενιά της κονσόλας βίντεοπαιχνιδιών της, (η ονομασία Xbox 720 δεν έχει επιβεβαιωθεί), αναμένεται να παρουσιάσει τον Απρίλιο ο αμερικανικός γίγαντας Microsoft ως απάντηση στη Sony που αποκάλυψε τις πρώτες πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο Playstation 4.

Η ιστοσελίδα για τα ψηφιακά παιχνίδια CVG, επικαλούμενη πηγές της Microsoft αναφέρει ότι η εταιρεία σκοπεύει να ανακοινώσει πληροφορίες σχετικά με τη νέα «παιχνιδομηχανή» σε ειδική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο. Η ιστοσελίδα VG247, επιβεβαίωσε την πληροφορία.

Αρχικά η Microsoft είχε προγραμματίσει να παρουσιάσει τη νέα κονσόλα κατά την έκθεση ηλεκτρονικών ειδών, Electronic Entertainment Expo (E3), που διεξάγεται κάθε χρόνο τον Ιούνιο, αλλά τελικά επέλεξε να το κάνει δύο μήνες νωρίτερα, πιθανώς μετά τα «αποκαλυπτήρια» του PS4.

Η Sony αποκάλυψε, την Τετάρτη στους δημοσιογράφους, τις πρώτες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη κονσόλα της και ανακοίνωσε ότι η διάθεσή της αναμένεται να ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους.

Το PS4 φαίνεται να κερδίζει μέχρι τώρα τους χρήστες/επίδοξους πελάτες, όχι μόνο με τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά του, που άλλωστε δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά με την ελευθερία επιλογής που τούς δίνει η Sony να αγοράζουν και να πωλούν μεταχειρισμένα παιχνίδια, αλλά και να μην είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για τη λειτουργία της κονσόλας.

Πηγή: skai