Το USB με το δακτυλικό σου αποτύπωμα [video]

Σήμερα, έχουμε κυριολεκτικά εκατοντάδες κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς λογαριασμών και άλλες σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να θυμόμαστε. Το myIDkey είναι η καινούργια εφεύρεση της εταιρίας Arkami, το πρώτο USB που διαβάζει το δακτυλικό σου αποτύπωμα και δεν φανερώνει σε κανέναν τα προσωπικά σου δεδομένα. Δεν θα χρειάζεται πλέον να θυμάσαι κανένα κωδικό. Θα μπορείς να αποθηκεύεις κωδικούς, αρχεία, φωτογραφίες, πολύτιμα έγγραφα, video, τραπεζικούς λογαριασμούς, πληροφορίες διαβατηρίου ή στοιχεία από το δίπλωμα οδήγησης σου στο δικό σου myIDkey.

Το myIDkey περιλαμβάνει επίσης ένα πρότυπο Bluetooth που σου επιτρέπει να το συνδέεις με την iOS ή Android συσκευή σου και μπορεί να συγχρονίζει με την εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, καθώς και με τις υπηρεσίες cloud όπως το Google Drive ή Dropbox.

Το myIDKey είναι ένα νέο project στο Kickstarter με στόχο τα 150 χιλιάδες δολάρια που απαιτούνται προκειμένου το usb να βγει στην παραγωγή. 20 μέρες πριν τη λήξη έχει καταφέρει να συγκεντρώσει περισσότερα από 275 χιλιάδες δολάρια. Σίγουρα λοιπόν θα βγεί στη παραγωγή και μπορείς να το προ-παραγγείλεις μέσω της ιστοσελίδας του Kickstarter. Κοστίζει 79 δολάρια και θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2013.

Πηγή: gadgeta